vooraanzicht pand H. BONTHUIS | ADMINISTRATIE- EN BELASTINGADVISEURS
Nijverheidstraat 51
8281 JD Genemuiden

T. 038 303 04 05
F. 038 385 85 02

www.bonthuis.info
info@bonthuis.info

Twitter

AED in dit gebouw aanwezig

Wie zijn wij

H. Bonthuis Administratie- en Belastingadviseurs is opgericht in 1940 door Harm Bonthuis. Vanaf eind jaren zestig traden ook zijn zonen Jan en Piet Bonthuis toe tot het bedrijf en hebben zij het bedrijf na het overlijden van hun vader voortgezet.   Inmiddels hebben Jan en Piet Bonthuis dit vak al meer dan 40 jaar met veel passie uitgeoefend.

Voor meer informatie over het heden en verleden van ‘H. Bonthuis Administratie- en Belastingadviseurs’ verwijzen wij u graag naar het volgende artikel.

Met een team van ervaren specialisten zijn wij in staat om een zeer compleet dienstenpakket aan te leveren van (salaris) administraties, jaarrekeningen en aangiften, tot  startersbegeleiding,  fiscale en bedrijfsadvisering, bedrijfsopvolging, financieringsaanvragen, en vele andere zaken.

Behalve voor cliënten in het midden- en klein bedrijf en non-profit-instellingen, zijn wij er ook voor particulieren en voelen wij ons nauw betrokken tot de agrarische sector.

Hoogwaardige kwaliteit  en een continue streven naar een nog betere dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. Deze worden gewaarborgd door een nauwe samenwerking met Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van specialisten zoals notarissen, advocaten, fiscaal juristen, etc.

Sinds 2010 is ons kantoor gevestigd aan de Nijverheidstraat 51 te Genemuiden.

v

NIEUWS

Wetsvoorstel Werk en Zekerheid

Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan het arbeidsrecht wordt drastisch gewijzigd Dit kan grote consequenties hebben voor uw positie als werkgever en de rechtsbescherming van de werknemer De wijziging gebeurt in drie fases De eerste fase treedt in werking...