Financiele administratie

Of u nu een zzp'er bent, eigenaar van een eenmanszaak, een VOF of BV heeft, het is belangrijk dat uw administratie op orde is. Een correcte en betrouwbare administratie is essentieel voor het nemen van de juiste beslissingen, het voldoen aan (fiscale) verplichtingen en u weet precies hoe u ervoor staat. 

Door het regelmatig bijhouden van uw boekhouding en het indienen van de aangiften besparen wij u veel tijd, dit kan maandelijks of per kwartaal gebeuren. Wij beschikken over de modernste software, zodat wij zeer efficient, correct en tegen een eerlijke prijs onze werkzaamheden kunnen verrichten.  Zo heeft u actueel inzicht in uw cijfers en kunt u meer tijd besteden aan uw eigen bedrijfsvoering. 

Vaste tarieven
Steeds meer ondernemers willen vooraf weten wat zij jaarlijks aan kosten kwijt zijn. Bent u ZZP'er of heeft u een eenmanszaak of VOF, dan kunt u kiezen voor een vast (all-in) abonnement. U betaald maandelijks een vast bedrag en hiervoor verwerken wij periodiek (per maand of kwartaal) de administratie, verzorgen wij de aangiften Omzetbelasting, Jaarstukken van de onderneming en de aangifte Inkomstenbelasting (incl. partner). U krijgt tevens toegang tot een online dasboard waarmee u kunt inzien hoe uw onderneming er financieel voorstaat.


Administratieve ondersteuning
Vindt u het prettig dat de adminstratie periodiek, bijvoorbeeld 1x per week, bij u op locatie wordt bijgewerkt, eventueel in het boekhoudpakket van uw keuze? Een medewerker van ons kantoor met financiele en fiscale kennis kan hiervoor periodiek bij u langskomen. We zijn hierin flexibel en hanteren hiervoor aantrekkelijke tarieven.