Financiele administratie

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een goede administratie bij te houden en te bewaren. Dit is ook van groot belang voor uw eigen bedrijfsvoering. Met een administratie die op orde is, houdt u overzicht, kunt u ontwikkelingen signaleren en kunt u op tijd bijsturen en de juiste beslissingen nemen.

VOLLEDIG UITBESTEDEN
Wij  kunnen u veel werk uit handen nemen door periodiek (per maand/kwartaal) uw financiële administratie  en aangiften omzetbelasting te verzorgen. Dit doen wij correct, snel en tegen een aantrekkelijke  prijs. Door onze efficiente manier van werken kunt u beschikken over een voortdurend bijgewerkte administratie. In- en verkoopfacturen worden ingescand en automatisch geboekt. En dankzij de automatische bankkoppeling worden de bij- en afschrijvingen van uw bankrekening dagelijks automatisch ingelezen.

Altijd up-to-date inzicht
Niet zelf boeken, maar wel actueel inzicht in uw financiele situatie? Dat kan! Bij ons kantoor krijgt u gratis toegang tot uw eigen online dashboard. Hiermee heeft u actueel inzicht in uw omzet, bruto- en nettowinst, inkopen, kosten, debiteuren, crediteuren en banksaldi. Zo weet u altijd hoe uw onderneming ervoor staat.

ALL-IN abonnement
Ons kantoor heeft  All-in abonnementen voor ZZP'ers, eenmanszaken en VOF's. Voor een vast bedrag per maand verwerken wij uw volledige administratie, aangiften Omzetbelasting en Inkomstenbelasting (winstaangifte). Zo weet u precies waar u op jaarbasis aan toe bent en bent u verzekerd van kwaliteit en snelheid, zonder verrassingen achteraf. Al vanaf € 70 excl. BTW per maand heeft u een compleet abonnement. Klik HIER om onze abonnementen te bekijken.

Heeft u een andere rechtsvorm, personeel in dienst  of meer wensen ten aanzien van het abonnement? We kunnen voor ons pakket aan diensten een prijs op maat voor u berekenen.

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BIJ U OP LOCATIE?
Voor een paar uur per week of per maand kunnen wij de gehele administratie bij u op kantoor verwerken in het boekhoudpakket van uw keuze. Wij hanteren hiervoor scherpe tarieven. U hoeft niet iemand in dienst te nemen (geen ziektekosten/vakanties etc.). Daarnaast zijn wij zeer flexibel. Is het druk, dan komen we extra. En als het wat rustiger is, komen we niet of minder vaak.

Ook voor het wegwerken van achterstanden of bij ziekte en verlof van uw medewerkers, zijn wij graag uw boekhouder op locatie.

CONTACT
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend gesprek.