Online Boekhouden

Wilt u uw administratie zelf in een boekhoudpakket bijhouden? Dan is online boekhouden misschien wat voor u. U kunt overal en altijd via internet inloggen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over back-up's en updates. U betaald hiervoor een vast bedrag per maand,

Ons kantoor werkt met de moderne boekhoudpaketten iMuis Online en Unit4 Multivers Online. Het voordeel van online boekhouden is dat wij online met u mee kunnen kijken, u kunnen helpen en controles uitvoeren. MUIS en Unit4 hebben boekhoudpakketten voor zzp'ers, kleine en middelgrote ondernemingen. Wij kunnen u adviseren welk pakket het beste bij uw situatie en wensen past.

De online boekhoudpakketten bevatten, afhankelijk van het pakket/module, o.a. de volgende functionaliteiten:
- Financieel: inkoopboek, verkoopboek, kas/bankboek
- Scannen en automatische verwerking
- Elektronisch factureren
- Bankkoppeling: automatisch inlezen bankafschriften
- Betaalbestanden en incasso's
- BTW en ICP aangifte rechtstreeks vanuit pakket
- Activaregister en automatische boeking afschrijvingen
- Voorraadadministratie

Koppelingen
Het is mogelijk om de online administratie te koppelen aan andere software, bijvoorbeeld een webshop (Magento), kassasysteem (MyKassa of salarisadministratie (loket.nl/nmbrs).

DEMO
Wij kunnen u adviseren welk pakket het beste bij uw situatie en wensen past. Wij kunnen u een demo laten zien en een proefabonnement aanvragen. Daarnaast kunnen wij uw boekhouding goed inrichten en kunt u met een korte uitleg snel van start.