Online Boekhouden

Wilt u uw administratie zelf in een boekhoudpakket bijhouden? Dan is online boekhouden misschien wat voor u. U kunt overal en altijd via internet inloggen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over back-up's en updates. U betaald hiervoor een vast bedrag per maand,

Ons kantoor werkt met de boekhoudpaketten iMuis Online (KING), Exact Boekhoud Gemak (voorheen Unit4) en Yuki. Het voordeel van online boekhouden is dat wij online met u mee kunnen kijken, u kunnen helpen en controles uitvoeren. iMUIS, Exact en Yuki hebben boekhoudpakketten voor zzp'ers, kleine en middelgrote ondernemingen. Wij kunnen u adviseren welk pakket het beste bij uw situatie en wensen past.

De online boekhoudpakketten bevatten, afhankelijk van het pakket/module, o.a. de volgende functionaliteiten:
- Financieel: inkoopboek, verkoopboek, kas/bankboek
- Scannen en automatische verwerking
- Elektronisch factureren
- Bankkoppeling: automatisch inlezen bankafschriften
- Betaalbestanden en incasso's
- BTW en ICP aangifte rechtstreeks vanuit pakket
- Activaregister en automatische boeking afschrijvingen
- Voorraadadministratie

Koppelingen
Het is mogelijk om de online administratie te koppelen aan andere software, bijvoorbeeld een webshop (Magento), kassasysteem (MyKassa of salarisadministratie (loket.nl/nmbrs).

DEMO
Wij kunnen u adviseren welk pakket het beste bij uw situatie en wensen past. Wij kunnen u een demo laten zien en een proefabonnement aanvragen. Daarnaast kunnen wij uw boekhouding goed inrichten en kunt u met een korte uitleg snel van start.