Wie zijn wij

HISTORIE
H. Bonthuis Administratie- en Belastingadviseurs is in 1940 opgericht door Harm Bonthuis. In 2015 vieren we ons 75-jarig bestaan, een jubileum waar we als kantoor met trots op terugkijken.
Het hele verhaal over het heden en verleden van ‘H. Bonthuis Administratie- en Belastingadviseurs’ kunt u teruglezen in het volgende artikel.

ONS KANTOOR
Wat begon als eenmanskantoor is inmiddels uitgegroeid tot een fullservice administratie- en (belasting)advieskantoor. Met een team van ervaren specialisten zijn wij in staat om een zeer compleet dienstenpakket aan te bieden, van (salaris) administraties, jaarrekeningen en aangiften, tot  startersbegeleiding,  fiscale en bedrijfsadvisering, bedrijfsopvolging, financieringsaanvragen, en vele andere zaken. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van specialisten zoals accountants, fiscalisten, notarissen, advocaten, fiscaal juristen, etc.

KWALITEIT
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander het cruciale belang van kwaliteit, of het nu gaat om een goed geordende administratie, de verzorging van aangiften, als hoogwaardig advies op fiscaal, financieel en organisatorisch gebied. Kwaliteit maakt integraal onderdeel uit van onze diensten en wordt gewaarborgd door goed opgeleid personeel en continue bijscholing om het niveau hoog te houden. Maar het gaat niet alleen om kwaliteit; ook de persoonlijke inzet en betrokkenheid van al onze mensen verzekert u van een goede dienstverlening. Dit betekent dat naast administratie en vastlegging van het verleden, wij proactief met u meedenken over zaken die gaan komen en over ontwikkelingen die invloed hebben op uw bedrijfsvoering, zodat kansen en mogelijkheden optimaal benut worden.