Wie zijn wij

Historie
H. Bonthuis Administratie- en Belastingadviseurs is in 1940 opgericht door Harm Bonthuis. Vanaf eind jaren 60 traden ook zijn zonen Jan Bonthuis en Piet Bonthuis toe tot het bedrijf. In 2010 is het administratiekantoor overgenomen door Jan Bakker, Geerhard Schaapman en Jacolien van Gaalen-Wagterveld, eveneens compagnons van 'Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs'. 

In 2015 vierden wij ons 75-jarig bestaan, een jubileum waar we als kantoor met trots op terugkijken. Administratiekantoor Bonthuis is het oudste administratiekantoor in deze regio. Het hele verhaal over het heden en verleden van ‘H. Bonthuis Administratie- en Belastingadviseurs’ kunt u teruglezen in het volgende artikel: download

Ons kantoor
Wat begon als eenmanskantoor is inmiddels uitgegroeid tot een fullservice administratie- en (belasting)advieskantoor. Met een team van ervaren specialisten zijn wij in staat om een zeer compleet dienstenpakket aan te bieden, van (salaris) administraties, jaarrekeningen en aangiften, tot  startersbegeleiding,  fiscale en bedrijfsadvisering, bedrijfsopvolging, financieringsaanvragen, en vele andere zaken. Naast marktkennis van binnenuit zijn wij op de hoogte van actuele ontwikkelingen op financieel en fiscaal terrein. We zijn laagdrempelig, informeel en hebben korte lijnen.